U Drvenparku obilježen Dan obitelji

Dana 17. svibnja 2015. u organizaciji Udruge za rad s mladima u Drvenparku organizirano je događanje za sve generacije u čast obilježavanja Dana obitelji. U programu pod nazivom IGRE POVEZUJU svi posjetitelji, ponajviše djeca i njihovi roditelji mogli su sudjelovati u zanimljivim tradicijskim igrama poput povlačenja konopa, skakanja u vrećama, klikeranja, izrade gigantskih balona ili su se zajedno sa svojom djecom igrali u najvećem slavonskom pješčaniku. Ovo je bila prilika i za obiteljsku plesnu radionicu uz zvukove afričkih bubnjeva koju su usred pješčanika vodili članovi umjetničke skupine Siraba iz Burkine Faso.

 Program je realiziran uz podršku Osječkog vijeća za razvoj socijalnih usluga, Konopaša iz Darde, UI Slavonski hrast, Društva Naša djeca grada Osijeka i Dječje osječke kreativne kućice Dokkice.
Obilježavanje Dana obitelji iskorišteno je i za upoznavanje građana Grada Osijeka s dostupnim socijalnim usluga na području grada u obliku letka izrađenog kroz projekt „Osječkog vijeće za razvoj socijalnih usluga“ koji uz sufinanciranje Europske unije zajednički provode Udruga Breza i Grad Osijek.