Poziv na iskaz interesa

Grad Osijek trenutno priprema novu Odluku o utvrđivanju kriterija, postupaka i mjerila za odobravanje financiranja udruga iz proračuna Grada Osijeka na osnovu koje će se od iduće godine raspisivati natječaji za udruge. Prema preporuci Gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Osijeka natječaji za udruge biti će usklađeni sa Strateškim smjernicama za razvijanje socijalnih usluga Grada Osijeka, a posebno će se vrednovati povezivanje srodnih udruga, odnosno projekti udruga koje se dugoročno i primarno bave određenom djelatnošću. Stoga će biti presudno da udruge koje djeluju na području grada Osijeka i žele se razvijati u području pružanja socijalnih usluga definiraju svoje aktivnosti, odnosno programe u skladu s navedenim Strateškim smjernicama Grada Osijeka (2015.-2020.) koje su dostupne na slijedećem linku: http://osjeckovijece.osijek.hr/dokumenti

S tim u vezi, Udruga za rad s mladima Breza tijekom listopada planira pružiti izravno podršku svim zainteresiranim udrugama u planiranju i izradi strateških i akcijskih planova svojih organizacija.

Molimo sve zainteresirane udruge da do 30. rujna 2015. ispune priloženu prijavnicu te istu pošalju faxom na broj 031/272-583 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na osnovu iskaza interesa za ovakvom podrškom definirat ćemo datume i broj sudionika koji žele iskoristiti ovakvu izravnu podršku kao pripremu za natječaje Grada.